perjantai 9. syyskuuta 2016

Uni Microsoftin hyökkäämisestä asevoimillaan kimppuumme

Näin jokin aika sitten seuraavanlaista unta:

Olin parin ihmisen kanssa ajamassa autolla jotain väylää jonnekin päin. Me olimme ilmeisesti koristaneet autotien ripustamalla sen päälle tasaisin välein monta Microsoft-ohjelmistoyhtiötä monottavaa taideteosta saadaksemme yhtiön voitot laskemaan. Rupesin pelkäämään jo, että taiteemme toisikin yhtiölle lisää voittoa, mutta Microsoft päättikin pelata varman päälle ja lähetti asevoimansa meitä vastaan.

Automme olikin sitten yhtäkkiä muuttunut panssarivaunuksi, jonka takapellistä itse roikuin. Näimme vihollisen sotilasajoneuvoja, jotka kuitenkin kaikki väistivät meidän tieltämme. Mutta Microsoftin panssarivaunujen tykinpiiput kääntyilivät meitä kohti, kun täysillä huristelimme eteenpäin. Näin tien toisella puolella jonkun suuntaavan raskaan konekiväärin piippua panssarivaunuamme kohti. Koska halusin välttää sekä haavoittumisen että kuoleman, heilautin itseni joksikin aikaa panssarivaunumme oikealle sivustalle.

Mutta sitten yhtäkkiä tämä koko juttu olikin vain jonkinlainen tietokonepeli. Kehuin ihmisille, että kyllä tähän on saatu aikaan hyvä käyttöliittymä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti