maanantai 12. syyskuuta 2016

Paha otsalamppu otsaluun taakse valaisemaan

Tässä yhtenä päivänä minulle tuli mieleen sellainen ajatus, että olisi kiva, jos otsaluuni taakse sijoitettaisiin valaisin, joka heittäisi sen läpi kuvaa Suomen ilmavoimien entisestä tunnuksesta.

Toki varmaan pitäisi kirurgisessa operaatiossa myöskin kaventaa luun paksuutta, jotta valonheitin paistaisi läpi.

Kun minä tuolla ulkona kulkisin se päässäni, niin ihmiset alkaisivat kirkua ja juoksisivat pakoon. Joku saattaisi huutaa: "Ristiinnaulitkaa!" Toiset varmaan kävisivät kimppuuni. Mutta minulla olisi pesukarttuni mukana.

Mutta tuli mieleeni, että otsaluu varmaan palautuisi ennalleen kasvamalla pikku hiljaa kuukausien aikana. Joten pitäisi ennen pitkää käydä uudestaan kirurgisessa operaatiossa.

Entä sitten nukkuminen. Valo pitäisi saada välillä pois päältäkin. Siinä tulisi olla kiinni kytkimen, jota saisi käytettyä esimerkiksi kätevästi korvan alta. Tai sitä voitaisiin käyttää vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä. Toisaalta voisin ostaa Varustelekasta sotilashuivin, jolla peittäisin valon. Tämä ratkaisu tosin kuluttaisi turhaan virtaa.

Toisaalta kalloon voisi jättää avoimen kolon, jota kautta aina työntäisi paikoilleen akun. Ja samasta reiästä sen saisi yöksi poiskin.

...
PS 7.10.2016: Laitetaan sitten merkinnän referenssiksi tämä, jotta ihmiset tietävät, mistä saan vaikutteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti