keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tapaus Sebastian Tynkkynen

Perussuomalaiset-puolueen nuori toivo, homoseksuaali mies nimeltä Sebastian Tynkkynen on joutunut myrskyn silmään. Hän tietää, mitä islam-niminen uskonto, poliittinen ja vihaideologia on mieltä homoseksuaaleista, ja on siksi hieman avautunut siitä, mitä mieltä itse on islamista ja muslimeista.

Niinpä poliisi on aloittanut esitutkinnan hänen nettikirjoituksistaan. Rikosnimikkeenä olisi "kiihottaminen kansanryhmää vastaan". Ja joku toinenkin perussuomalainen on kuulemma syyllistynyt samaan.

Kyseinen pykälä vain sisältää muutakin kuin vain kiihottamisen kansanryhmää vastaan, joten varmaa ei sen perusteella ole, että Tynkkynen olisi kiihottanut jotain kansanryhmää vastaan. Varsinkin kun muslimit eivät ole mikään kansanryhmä.

Kokoomus-puolueen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo haluaa, että hallituksessa keskustellaan perussuomalaisten nettikirjoittelusta. Orpo korosti maanantaina Ylen haastattelussa kyseisessä yhteydessä, ettei hyväksy "rasistisia" puheita.

Mutta muslimit eivät edelleenkään ole kansa, etninen ryhmä, rotu eikä kansanryhmä. He ovat uskonnon suuntaus. Kuten kristityt ja buddhalaiset. Juutalaiset ja viime aikoina paljonpuhutut jesidit ovat paitsi uskonnollisia suuntauksia, niin myös etnisiä ryhmiä.

Islam taas on antisemitistinen uskonto eli se kiihottaa kansanryhmää vastaan ihan oikeasti.

Muistakaa kaikki, että uskonnonvapauteen liittyy vastuu. Uskonnon varjolla ei saa tehdä tai ajaa mitä tahansa.

Voit halutessasi käydä lukemassa Petteri Orpon puoluetoverin Henri Heikkisen blogikirjoituksen Astraalimatkailija Petteri Orpo, joka on kirjoitettu vähän ennen kuin Orpo tuli valituksi Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi Jyrki Kataisen jälkeen. Voit halutessasi käydä lukemassa lisäksi oman blogimerkintäni Maahanmuuttokriittisyys pähkinänkuoressa, jossa käsittelen myöskin islamin pyhää asemaa monikulturismi-ideologiassa, jota Petteri Orpokin tunnustaa.

2 kommenttia:

 1. Islam kiihottaa monia kansanryhmiä vastaan. Jos kirjoittaisin listan, siitä tulisi lähes loputon. Toisinpäin asia on helppo sanoa: Islam kiihottaa kaikkia muita kansanryhmiä vastaan paitsi oikeauskoisia muslimeja.

  Toki homoseksuaalit ja ateistit ovat pitkän listan kärjessä, vihervasemmiston pitäisi hiukan varoa, itsesuojelun vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin vain on sellainen itsemurhameininki. Tai oikeastaan vihervasemmistolla on kysymys eräänlaisesta laajennetusta itsemurhasta. Se on epäeettistä, jos mikä.

   Minä aina käsittelen muslimeita ja islamia melko kiltisti.

   Poista