torstai 22. elokuuta 2013

On profeettaan uskovia muslimeita, ja sitten on näitä maltillisia muslimeita

Kaksi vuotta sitten oli noussut jonkinlaista kohua kuwaitilaisesta naispoliitikosta, joka oli ilmaissut kantanaan, että sodassa vangeiksi saatuja ei-muslimi-tyttöjä ja -naisia voisivat muslimimiehet käyttää seksiorjina, ja näitä tulisi sitten tuottaa islamilaisiin maihin esim. Tshetsheniasta. Naisen mukaan seksiorjien käyttäminen ehkäisisi muslimimiehiä syyllistymästä laittomiin sukupuolisuhteisiin. Ihmisystävällisenä eleenä hän huomautti vielä, että seksiorjien tulisi olla 15 vuotta täyttäneitä.

Tuolta pääsee lukemaan ko. uutisen ulkomaankielellä:

Men should be allowed sex slaves and female prisoners could do the job - and all this from a WOMAN politician from Kuwait

Tämä johdantona blogimerkintäni varsinaiselle aiheelle. Nimittäin äsken oli Suomessa herättänyt tiettyä kohua se, että jotkut poliitikot olivat ilmaisseet olevansa kovasti vastaan islamia. Yksi näistä oli kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.). Afganistanilaissyntyinen demariaktiivi Nasima Razmyar oli kirjoittanut avoimen kirjeen Hakkaraiselle, jossa oli ihmetellyt, että kun hänhän itsehän on muslimi, että miten Hakkarainen voi tuollaisia ilmaista, kun Hakkaraisella ja hänellä itsellään on ollut mitä erinomaisimmat välit.

Razmyar unohtaa sellaisen pikku yksityiskohdan ihmetellessään asiaa, että islamin perustanut profeetta Muhammad oli islamilaisten lähteitten mukaan esipuberteettiseen tyttöön sekaantuja, raiskaaja, orjanomistaja, orjakauppias, murhaaja ja sotapäällikkö, ja lisäksi hän oli sitä mieltä, että islamista pois kääntyneet tuli tappaa. Islamintuntija Jaakko Hämeen-Anttilan mukaan profeetta Muhammad on islamissa ikuisesti erehtymätön oikean elämän esikuva ja oikean opin muodostaja. Nasima Razmyarinkin pitäisi toki ymmärtää, että jos islamin mukaan profeetta Muhammadin teot ja opetukset olivat täysin eettisiä, niin se saattaa herättää ikävää huomiota islamia kohtaan. Jos Nasima Razmyar on itse jonkinlaisen ihmiskasvoisen islamin edustaja, niin hänen kannattaisi julkisesti sanoutua irti profeetta Muhammadista ja nimittää tätä vaikka hirviöksi ja täydelliseksi kusipääksi ja tuomita hänen rikoksensa ja ne rikokset, mihin muslimit ovat aikojeen saatossa syyllistyneet islamin nimissä. Sama pätee muihinkin "maltillisiin muslimeihin", niin miehiin kuin naisiin.

Päätän tämän blogimerkintäni esittämällä kaksi hyvää linkkiä. Ensin Junes Lokan blogimerkintä:

Avoin kirje sinulle, Nasima

Ja Kansankokonaisuus-blogista löytyy kansanmurhakäyttäytymistä enteilevä blogimerkintä Syyrian mahdollisia tulevia tapahtumia koskien:

Syyria: Mitä tapahtuu alaviiteille, druuseille ja kristityille, jos kapinalliset Syyriassa voittavat

Anteeksi hyvien ihmisten häirintä.

...
PS 25.8.2013: Kannattaa myös lukea marokkolaisen maahanmuuttajan Junes Lokan blogimerkintä Hakkarainen on. Lokka käsittelee kirjoituksessaan ensin lyhyesti kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) islamkriittistä blogikirjoitusta ja tiettyjen ihmisten vastineita siihen, ja sisällyttää tekstinsä oheen myös käännöksen tanskalaisen muslimien kanssa paljon työskennelleen psykologin Nicolai Sennelsin haastattelun vuodelta 2009, jossa tämä kertoo jotain muslimimaahanmuuttajien mentaliteetista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti