perjantai 26. heinäkuuta 2013

Uni peliarvostelublogin pitäjän tapaamisesta

Näin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sellaista unta, että tapasin Nimmari pelaa -peliarvostelublogin pitäjän. En ole oikeasti häntä tavannut koskaan enkä myöskään syvemmälti tunne häntä. Blogin pitäjä harrastaa usein tietynlaista raisua huumoria, minkä vuoksi olen itse nimitellyt blogia tutuilleni yhdellä raisulla nimityksellä. Arvostan kuitenkin bloginpitäjän hyvää kirjoitustaitoa (miinusta antaisin kuitenkin laajasta pelislangianglismien käytöstä) ja suurta vaivaa, jota hän näkee kaikkien tietokone- ja konsolipelaamisesta pitävien eteen. Itse tuskin koskaan pelaan nykyään tietokoneellani mitään, mutta pidän melko paljon näitten arvostelujen lukemisesta.

Blogin pitäjä nimimerkki "Nimismies" lupasi viimeisimmän arvostelunsa lukijakommenttien puolella, että hän jatkaa arvostelujen tekoa taas syksyllä.

Tästä pääset miehen peliarvostelublogiin:

Nimmari pelaa

Seuraavan linkin kautta pääset lukemaan unestani, joka liittyi lähes ainoaan viimeisten viidentoista vuoden aikana pelaamaani tietokonepeliin:

Sotastrategiapeli-uni

PS Itse käytän kotikoneessani Linuxia. Olisin ollut tällä viikolla saamassa ei-lihalliselta veljeltäni Linuxissa Lasse V.:ltä heikkokuntoisehkon kannettavan tietokoneen, jolla olisin voinut ruveta pelaamaan taas rakastamaani vuoropohjaista sotastrategiapeliä The Operational Art of Waria - koneessa siis oli Windows 7 - mutta kone olikin huonokuntoisempi kuin hän oli luullutkaan. Siinä ei nimittäin toiminut ollenkaan cd-asema. Niinpä hän päätti pistää sen lihoiksi. Hän otti talteen siitä muistikammat ja kiintolevyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti