tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ilkka Partanen, nuiva kokoomuslainen

Ilkka Partanen on yksi harvoista nuivista kokoomuslaisista. Hän on mies, joka pahalla Hommaforumilla aina uudelleen ja uudelleen epätoivoisesti yrittää perustella muille nuiville sitä, miksi nuivien kannattaisi oikeasti äänestää nuivia kokoomuslaisia vaaleissa, vaikka puolue itse on täysin epänuiva. Partasen mukaan tällainen äänestyskäyttäytyminen muuttaisi Kokoomuksen nuivaksi...

Uuden Suomen Puheenvuoro-blogialustan ylläpitäjistö koostuu mitä ilmeisimmin epänuivasta väestä, ja nyt vihdoin sai Ilkka Partanen, joka pitää siellä blogiaan, tuta sen mitä se käytännössä merkitsee. Puheenvuoro-palvelussa bloggaaja pärjää parhaiten silloin, kun ei esitä poliittisesti epäkorrekteja mielipiteitä ja on samaa mieltä ylläpitäjistön kanssa. Oi, katso ao. Ilkka Partasen blogimerkintä:

Uusi Suomi ja Uusi Suvaitsevaisuus

Jos haluat päästä useampia Ilkka Partasen blogin merkintöjä lukemaan, klikkaa siinä tapauksessa vaikka seuraavaa linkkiä:

Ilikka ottaa kantaa

I PS Ilkka Partanen näyttää ainakin kokoomuslaiseksi olevan ihan tolkun ihminen. Mutta jos Persut eivät hänelle sovi puolueeksi, koska se on häntä vasemmistolaisempi, niin mistäpä miehelle vaihtoehto Kokoomus-puolueelle?

II PS Nuiva = netsi = maahanmuuttokriittinen = ihminen joka suhtautuu kriittisesti valtion maahanmuuttopolitiikkaan ja haluaa oman maan väestön edun määrittävän sen pitkälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti