maanantai 25. helmikuuta 2013

Enbusken vieraana kiinalaissyntyinen Belle Selene Xia

Tuomas Enbusken ohjelmassa oli äsken vieraana kiinalaissyntyinen Perussuomalaisten jäsen Belle Selene Xia. En ollut huomannut katsoa ohjelmaa televisiosta, ja toiseksi en päässyt katsomaan sitä interwebistäkään Katsomo-palvelusta, koska MTV3 pyrkii aidosti rajoittamaan katselijoitten määriä käyttämällä Microsoft-yhtiön teknisesti rajoitetulla Silverlightilla toteutettuja videoita. Kun asensin selaimeeni Moonlight-lisäosan, jolla Linuxissa pitäisi pystyä katsomaan Silverlight-videoita, niin inha Katsomo-palvelu oli sitä mieltä, että minulla on liian vanha Silverlightin versio.

Mutta Vihan punttisalilla eli Hommaforumilla on kuitenkin tykätty Belle Selene Xiasta kovasti. Oi, katso pimeyden ytimessä:

Hommaforumin keskusteluketju "Enbusken vieraana kiinalaissyntyinen perussuomalainen Belle Selene Xia"

Minulla on muuten kolme kiinalaista ihmistä suvussa.

...
Välttämätön päivitys n. klo 01.30:

Joku olikin pahalla Hommaforumilla maininnut löytäneensä Youtubesta ko. ohjelman, ja minä katsoin sen äsken. Belle Selene Xia oli ihan pirteä, sanavalmis, asiallinen ja isänmaallinen, mutta mielestäni vähän liikaa oli mielin kielin Kiinan hallitukseen päin. Tämän voi sikäli ymmärtää kyllä, jos ajattelee Kiinan suurlähetystön vahtivan ulkokiinalaisten puheita Suomessa, eikä Xia ymmärrettävästikään halua luopua mahdollisuudesta vierailla vielä synnyinmaassaan. Enbuske oli sopivan ärhäkkä.

Siis, oi katso, jos haluat, Youtube-video (video säilyy Youtubessa vain sen aikaa kuin säilyy, joten kannattaa olla nopea):

Youtube-video

Voit myös katsoa videon Katsomosta, mutta en laita linkkiä sinne tähän.

2 kommenttia:

 1. Enpä ollut aikaisemmin tuota nähnytkään. On kyllä ihanan oloinen tyyppi. Vähän, täytyy myöntää, häiritsi tosin tuo Kiinan parhain päin selittely. Mikä lie syynä tuohon. Vaikea uskoa, että noin fiksun oloinen ihminen oikeasti ajattelee noin ruusuisesti kaikesta Kiinan hallituksen touhuista. Anyways, tuota naista kannattaa persjen ehdottomasti pitää esillä ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan, miekkonen!

   Oli tullut kahteen otteeseen sama kommentti sinulta, ja poistin toisen. Mutta nyt huomasin, että olin poistanut väärän kommentin, kun tässä on tuo kirjoitusvirhe.

   Poista