keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Muslimimies yritti tappaa sananvapausaktivistin

Eilen tiistaina Kööpenhaminan Frederiksbergissä eräs muslimimies, jolla on laajennettu käsitys sananvapaudesta, yritti tappaa Tanskan sananvapausyhdistyksen perustajan Lars Hedegaardin, 70 vuotta. Hedegaard on tunnettu siitä, että hänen mielestään yksikään uskonto ei ole arvostelun ulkopuolella, ei edes mikään pelätty uskonto. Hän on ilmeisesti arvostellut joskus islamiakin.

Postin työntekijän takkiin pukeutunut nuorukainen oli yrittänyt ampua Hedegaardia päähän, kun tämä oli avannut kotinsa oven. Laukaus meni ohi, ja syntyi käsirysy. Ase putosi ampujalta, jolloin Hedegaard yritti päästä oven taakse suojaan. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska murhamies tunki jalan oven väliin ja pakotti sen auki. Ampujalla oli taas pyssy kädessään, ja hän yritti laukaista sen uudelleen, mutta aseeseen oli tullut toimintahäiriö (kiitoksia Kaikkivaltiaalle Luojalle tämänkin mahdollistamisesta). Tämän jälkeen mies oli poistunut paikalta juosten, koska ei halunnut jäädä kiinni.

Monikulturismia kannattavat toimittajat ovat sitä mieltä, että kaikista uskonnoista varsinkin islamin arvosteleminen on väärin, ja siksi käyttävät Lars Hedegaardista nimitystä "kiistelty". Miehen tappaa yrittänyt mies teki parhaansa todistaakseen tosiksi väitteet joiden mukaan islam on väkivaltainen ja suvaitsematon uskonto.

Mutta kuten kaikki tiedämme, niin muslimeihin kuuluu myös erittäin paljon maltillisia ihmisiä jotka eivät missään nimessä hyväksy islamin profeetta Muhammadin natsistisia tekoja ja opetuksia. Jos joku ei asiaa tiedä, niin näihin tekoihin kuuluvat lukuisien ihmisten ryöstäminen, raiskaaminen, orjuuttaminen, murhaaminen ja näiden lisäksi yhdeksänvuotiaan tyttöaviovaimon paneminen. Perinteisesti profeetta Muhammadia on islamin piirissä kunnioitettu oikean opin ja elämäntavan erehtymättömänä vartijana, mutta nämä maltilliset muslimit sanoutuvat tiukasti irti kaikesta hirviömäisestä, mitä mies teki ja opetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti