keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Natsinaisen rohkea veto kerää somessa ylistystä

MTV:n uutisessa kerrottiin, että natsinaisen rohkea veto on kerännyt ylistystä, kun tämä oli kerran julkaissut sosiaalisessa mediassa iloisen kuvan itsestään natsismia vastustaneiden mielenosoittajien edessä.

Aika rohkeasti tehty tosiaan. Mielenosoittajat voivat olla sille päälle äityessään vaarallisia.

Tällä julkaisulla haluan sanoa vain sen, että mielestäni ääri-ideologiat tulee asettaa yhteiskunnassa tasa-arvoiseen asemaan.

6 kommenttia:

 1. Hauskana pikku yksityiskohtana mainittakoon, että mielenosoittajista lähtee varjo vasemmaĺle, mutta rohkealla musliminaisella ei ole varjoa lainkaan. Hänet on siis jälkikäteen lisätty tuohon kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se siltä vähän näyttää. Ja nyt pilasit lukijan ilon klikata ao. uutisartikkeli auki.

   Poista
  2. Auts. Sorry. Luulin olevani ainoa, joka tuon asian huomasi. Olisit toki postauksessa vihjannut, että kuvassa on jotain outoa, niin olisin pitänyt suuni kiinni.

   Poista
  3. Tarkoitan, että mainitsit rohkean musliminaisen, kun puhe oli tässä blogimerkinnässäni rohkeasta natsinaisesta. Olisit vain sanonut, että rohkea natsinainen oli photoshopattu kuvaan.

   Poista
  4. No se nyt oli niin huono vitsi, että se oli syytäkin vesittää. Tein siinä asiassa sinulle vain palveluksen. Sinun pitäisi kiittää minua. :D Hauskaa vappua!

   Poista