keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Uneni onnistuneesta kännykän käyttämisestä

Unet, joissa käytän kännykkää, ovat kammottavia, koska niissä tapaa olla vaikeaa kännykän käyttäminen, koska ne ovat aina kovin omituisia jollakin tavalla. Mutta jokin aika sitten näin niihin liittyen kuitenkin kerrankin seuraavanlaista myönteisempää unta:

Unessa omistin kännykän, joka oli lähes täydellinen. Olin sitä mieltä, että kyseessä on paras koskaan omistamani kännykkä. Sanoin asian vielä muillekin.

Kännykässäni oli fyysiset näppäimet, ja sen näyttöruutu oli kammottavan pieni. Kännykän kuori oli minusta hieman väärännäköiseksi tehty. Ja sitten oli joku muukin pikkujuttu, mistä en pitänyt, mutta olin silti unessa hyvin innoissani loistavasta kännykästäni.

Unen synty liittyy varmaan siihen, että itse pidän tietokoneessa fyysisestä näppäimistöstä. Koska kirjoitan paljon, kosketusnäyttö ei millään riitä tarpeisiini, ja siksi en ajattelekaan, että voisin joskus ostaa taulutietokoneen. PC ainoastaan riittää ravitsemisekseni. Kännykkäni on toki älykännykkä, mutta kirjoitan sillä mahdollisimman vähän.

Uneni liittyy myöskin siihen, että eräs kaverini on viime aikoina kärsinyt sellaisesta ongelmasta, että hänellä ei ole PC-tietokoneessaan fyysistä näppäimistöä, vaan hän joutuu kirjoittamaan tekstinsä virtuaalinäppäimistöllä, eli toisin sanoen hän joutuu käyttämään hiirtä naputteluun, mikä on vähän hankalaa ja hidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti