maanantai 24. syyskuuta 2018

"Natsismi on rauhan oppi"

Ylikomisario Pari Kaponen pitää outona ja ikävänä tutkija Katte Nalevan Macenook-ulostuloa, jossa tämä sanoo pitävänsä ihmeellisenä sitä, että ylikomisario Kaponen ja kumppanit sanovat pitävänsä outona ja ikävänä sitä, että demonisoidaan natsismia ikään kuin se olisi merkittävässä roolissa osana äärioikeistolaisen liikkeen pahimpia ilmenemismuotoja, mm. rasistista ja poliittista väkivaltaa. Oikeasti natsismi on rauhan oppi, hihkaisee Kaponen, ja lisää vielä, että natsien harjoittama sodankäynti on ensi sijassa sisäistä kilvoittelua.

PS. Minun täytyy itsekin myöntää, että olen puhunut joskus tuhmasti natsismista. Valtionsyyttäjä saattaa joskus herätäkin siihen niin, että joudun sananvastuuseen eli maksamaan sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. Kuka tahansa asiantuntija voi nimittäin todistaa, että Adolf Hitler, natsismin perustaja ja muinaisen natsivaltion palvottu johtaja, on pyhä hahmo natseille. Ja näin ollen Hitlerin ja ylipäätään hänen perustamansa opin kritisoiminen ja vielä enemmän pilkkaaminen on näin ollen häväistys. Natseille pitää päin vastoin olla kiltti ja olla loukkaamatta heidän pyhiä arvojaan, etteivät he radikalisoidu.

2 kommenttia:

  1. Suosittelisin hieman historiaan tutustumista tälle Katte Navelalle. Nimeomaan rasismi ja poliittiset yhteenotot oli Natsien harjoittamaa politiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mutta sellainen ei estä ihmisiä nimittämästä rauhan opiksi sellaisen vastakohtaa. Vähällä järjellä maailmaa hallitaan.

      Poista