maanantai 7. toukokuuta 2018

EU tuomitsee Palestiinan johtajan fasistisen holokaustipuheen

Verkkouutisten uutisartikkelissa kerrotaan, että Palestiinan presidentti Mahmud Abbas oli huhtikuun 30. päivänä kuluvana Herran vuonna 2018 pitänyt puheenvuoron, jossa oli esittänyt, että kansallissosialistien toisen maailmansodan aikana suorittaman juutalaisten kansanmurhan eli holokaustin taustalla ei ollut niinkään kansallissosialistisen Saksan juutalaisviha, vaan ”juutalaisten sosiaalinen käyttäytyminen”.

MTV:n uutisartikkelin mukaan Abbas oli pyytänyt puheitaan myöhemmin anteeksi juutalaisilta, kun niistä oli syntynyt eräissä piireissä, mm. Israelissa ja EU:ssa, kohua. Anteeksipyynnössään Abbas tuomitsi antisemitismin ja hän luonnehti holokaustia historian kamalimmaksi rikokseksi. Abbas pyysi aiempaa lausuntoaan anteeksi ja totesi, ettei hänen tarkoituksensa ollut ollut loukata ketään.

Uutisartikkelin mukaan Israelin puolustuministeri Avigdor Lieberman oli kommentoinut anteeksipyyntöä Twitterissä lausumalla, että Abbas on holokaustin kieltäjä ja sellaisena häntä tulisi kohdella. Hän myös totesi suoraan, että miehen anteeksipyyntöä ei hyväksytä.

Tässä kannattaa muistaa se, että Mahmud Abbasin edustama uskonto eli islam alun perin eli 600-luvulla jKr. oli määritelty sellaiseksi, että sitä on aikuisten oikeasti syytä kutsua maailman suvaitsemattomimmaksi uskonnoksi.

Islamilaisen kulttuurin piirissä suosituin kirja on käsittääkseni islamin pyhä kirja Koraani. Toiseksi suosituin on muuten kansallissosialismin perustajan ja myöhemmän kansallissosialistisen Saksan johtajan Adolf Hitlerin kirjoittama 'Taisteluni'. Mielestäni molemmat aatteet ovat peräisin syvyyden pimeistä syövereistä.

PS. Tietenkään en väitä, että kaikki muslimiperheeseen syntyneet olisivat suuria kusipäitä. Hyviä esimerkkejä ei-hyvin-kusipäisistä muslimiperheeseen syntyneistä ihmisistä ovat Ayaan Hirsi Ali ja Mona Walter. Ensin mainittu on tätä nykyä ateisti ja jälkimmäinen kristitty. Ja voisihan tässä vielä mainita, että eivätpä kaikki natsitkaan ole olleet suuria kusipäitä. Hyvänä esimerkkinä ei-hyvin-kusipäisestä natsista on Oskar Schindler, juutalaisten pelastaja. Jos jotain erityisen kusipäistä pitäisi Schindleristä keksiä, niin se olisi varmaan se tosiasia, että mies petti vaimoaan minkä ehti. Mutta ihmisen taustasta ei siis sataprosenttisesti riipu se, miten kusipää hänestä tulee.

2 kommenttia:

 1. Näissä arabijohtajien lausunnoissa on aina hyvä ymmärtää, että arabiaksi he puhuvat mitä ajattelevat ja englanniksi pyytävät anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin varmaan on. Totuudesta ei niin väliä.

   Palestiinalaisten koulujen oppikirjatkin lienevät tästä oiva esimerkki. Eivät kuuluta ulospäin, mitä niissä oikein sanotaan.

   Poista