keskiviikko 1. helmikuuta 2017

On aloittanut uusi demokraattisemman henkisen journalismin lipunkantaja ja nettilehti, nimeltään Oikea Media

Maanantaina verkossa aloitti uusi lehti nimeltä Oikea Media. Julkaisu haluaa antaa äänen hiljaiselle enemmistölle maassamme. Lehden on tarkoitus olla laadukas.

Oikean median päätoimittajana toimii tällä hetkellä Marko Hamilo, joka on tullut tunnetuksi tiedetoimittajana.

Uskon ja toivon, että Oikea Media tullee antamaan hyvän vaihtoehdon niille suomalaisille uutislehtien kuluttajille, joita valtamedian yksisilmäisyys häiritsee.

Toivon, että lehti kykenee tarjoamaan valtamedian julkaisuille hyvän vastuksen julkaisemalla asiallista ja oivaltavaa materiaalia. Jos se siinä onnistuu, niin valtamedia ei kykene jatkossa niin kovin hyvin vallitsemaan omilla katsomuksillaan meneillään olevaa kulttuurisotaa.

Saattaapi olla, että tulen jatkossa itsekin jakamaan Mullokala seikkailee -linkitys- ja siteerausblogissani lehden tuotoksia. Itse asiassa toivon voivani vähentää Ylen juttujen jakamista viikonloppuisin, jolloin olen sitä välillä harjoittanut.

Joka tapauksessa kauan eläköön moniääninen, laadukas tiedonvälitys!

2 kommenttia:

 1. Mikäköhän se hiljainen enemmistö on ? En pitänyt kyseistä lehteä minkään tasoisena journalistisesti katsottuna, jos ajatellaan, että artikkelissa pitäisi tutkia tasapuolisesti eri mielipiteitä. MV:n perillinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokaisella lehdellä ja julkaisulla on tietenkin oma näkökulmansa. Tämä täytyisi myös kunkin myöntää.

   MV-lehden tasoa en tässä itse näkisi. MV:ssä ei tarkistella kauheasti tietoja ja lisäksi varastetaan materiaalia. Mielestäni sen ainoa olemassaolon oikeutus tulee siitä, että se kertoo siitä, mistä oikeinajattelevien julkaisut vaikenevat. Mutta olisin iloinen, jos se lopulta korvautuisi muutamalla hyvällä lehdellä.

   Poista