lauantai 4. toukokuuta 2013

Minua kutsutaan testosteroniksi

En ole hirveän atleettinen. Käyn ravintola Salilla, mutta en punttisalilla. En syö hormoneita. En pane kaiken maailma naisia aamuin illoin. Enkä myöskään harrasta naisten lyömistä. Olen sisimmässäni pasifisti ja kunnioitan suuresti ihmiselämää. Kuitenkin minua nimitetään testosteroniksi. En kerro, miksi niin tehdään.

10 kommenttia:

 1. Anonyymi4/5/13 22:05

  Jostain syystä palkkia ei näy, joten en ole pystynyt liittymään lukijaksi. Liityn kun tulee näkyviin :)
  - Nada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun se onkin tunnisteiden yläpuolella. Sen nouseminen näkyviin kestää sivun avauduttua pari sekuntia. Siinä lukee: Liity tähän sivustoon - Google-käyttäjäraati - Jäsenet. Ja jäseniä on tällä hetkellä yksi, joka näkyy pikkukuvana.

   Poista
 2. Anonyymi4/5/13 22:46

  Tunnisteiden yläpuolella on tyhjää tilaa, mutta ei ole sitä palkkia. Katsoin myös toiselta koneelta, mutta ei näkynyt. Ja siis tiedän miltä sen pitäisi näyttää, sitä ei vaan näy ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se millä liitytään jäseneksi, näkyy tuossa.

   Poista
 3. Anonyymi4/5/13 23:09

  Noniin nyt taisi onnistua :) Ei millään halunnut tulla minulle näkyviin. Avasin sitten koko sivun uudestaan ja silloin toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä hyvä. :) Se palikka on vähän hidas.

   Lukijakommentteja Bloggerin blogeihin voi kannattaa laittaa kirjautuneena sisään ja omaa Google-profiilia käyttäen.

   Poista
  2. Sinulla on näköjään virallisia lukijoita jo yksi enemmän kuin minulla. :) Mutta minulla lienee edelleen epävirallisia enemmän kuin sinulla.

   Toisaalta mulla ei ole montaa päivää Google -käyttäjäraati -palikka ollut tuossa näkyvillä koko tänä aikana kun olen blogannut.

   Poista
  3. Joo nyt tulee lisää varmasti kun palikkakin näkyy :) Nuo mun lukijat on mun kavereita, he liittyivät, koska minäkin olin heidän blogiinsa liittynyt

   Poista
  4. Jeah. Minulla on vähemmän bloggaavia kavereita ollut.

   Poista