maanantai 1. huhtikuuta 2013

Oli vähän raju aprillipila

Minä en oikeastaan mielelläni välittäisi hittojakaan aprillipäivästä. Mutta sellaiseen jouduin heräämään.

Oli yksi melko raju aprillipila, josta kertoi blogissaan sankarini Tapio Tuuri. Nimittäin pahalla Hommaforumilla oli eräs idiootti kusipää esittänyt sellaisen "aprillipilan", että joku olisi yrittänyt tappaa kansanedustaja Jussi Halla-ahon. Ao. keskusteluketjussa netsit arvostelivat jyrkällä äänellä moista "aprillaamista". Vielä aamun aikana Hommaforumin ylläpito oli poistanut sepustuksen perusteella "mauton pilailu".

Jonkin verran paremman aprillipilan oli julkaissut Historia.net. Sen pilassa annettiin ymmärtää näin: "Joukko temppeliritareita on vuosisatojen ajan asunut eristyneessä laaksossa Syyriassa. Heidät löydettiin, kun he kävivät syyrialaisten kapinallisjoukkojen kimppuun." Oi, katso ao. juttu: Syrjäisestä laaksosta löytyi ristiretkellä olevia temppeliritareita

Tänään päivällä olin vuorossa ylläpitämään yhdistyksen, jonka olen aikaisemmin blogissani maininnut, toimipistettä kolmen tunnin ajan. Se ei ollut aprillipilaa sentään. Jos olisikin ollut, niin siitä olisi pitänyt sopia jo päiviä aikaisemmin, ja moni olisi suuttunut, jos toimipiste ei olisikaan ollut auki. Minäkin olisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti