maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hurstin ruokajonoon vaatimus Kela-kortista

Isänsä Veikko Hurstin työn jatkajana toimiva poika Heikki Hursti alkaa pääsiäisen jälkeen vaatia ruoanhakijoilta Kela-korttia estääkseen väärinkäytöksiä. Hänen ja muiden vapaaehtoisten ylläpitämän Laupeudentyö ry:n ruokajonoissa kun saattaapi olla nykyään kovastikin Suomessa turististatuksella olevia ihmisiä. On myös epäilty, että jotkut vievät ruokajonosta ruokaa kotimaahansa myydäkseen sen siellä.

Hyvät ihmiset ovat tästä tietenkin "riemastuneet" ja alkaneet pitää Heikki Hurstia rasistina. Mutta Heikki Hurstin ruoanjakopalvelu ei ole osa julkista sektoria vaan yksityinen, joten se saa jakaa ruokansa aivan millä kriteereillä se haluaa.

Jos joku laillisesti tai laittomasti suomessa oleskeleva ulkomaalainen on Suomessa nälkäinen, niin hänen nälkäongelmansa ratkeaa sillä, että ilmoittautuu poliisille...

2 kommenttia:

 1. Anonyymi1/4/13 02:10

  Heips,

  Heikki Hursti voi itse määrätä mille kohderyhmälle apunsa antaa. Mielestäni kelakortin pyytäminen on hyvä idea varsinkin, jos pyritään kohdentamaan apu kelakortin omaaville ihmisille, eli ei välttämättä suomalaisille, mutta ainakin luultavasti suomessa asuville.

  Terveisin,

  Ensio Piiroinen

  VastaaPoista