tiistai 19. kesäkuuta 2012

Profeetallinen sana Suomen kansalle

Tämä kaikki tulee tapahtumaan seuraavien vuosien aikana:

Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa tapahtuu sellaisia kummia, että eduskunnan paikkajako menee täysin uusiksi: Piraattipuolue saa kolmekymmentä prosenttia paikoista ja samoin Perussuomalaiset. Muutos 2011 -puolue saa viisitoista prosenttia paikoista. Loput kaksikymmentäviisi prosenttia paikoista menevät muille puolueille. Vihreät kaikkien yllätykseksi putoavat eduskunnasta. Alexander Stubb alkaa kärsiä iskiaksesta.

Venäjän kaikki muslimit kääntyvät pois islamista. Suurin osa kristinuskoon, mutta osasta tulee myös ateisteja, osasta buddhalaisia ja osa kääntyy juutalaisuuteen. Kristinuskoon kääntyneet perustavat uuden kirkkokunnan nimeltä Kumkvattinen kirkko. Se muistuttaa muuten luterilaisia kirkkoja, mutta sen seurakunnissa ei ole käytössä lapsikastetta, vaan uskovien kaste. Suomen vapaakirkon tapaan kasteelle ei ole kuitenkaan pakko mennä. Kumkvattinen kirkko painottaa opissaan, että Jumala kärsii yhdessä maailman kanssa.

Eva Biaudet saa sydämen ja järjen sivistystä ja tajuaa vihdoin, että häneltä on ollut typerää liittää muukalaisviha pakkoruotsin vastustamiseen.

Suomen Helluntaiherätykseen kuuluvat seurakunnat tekevät yhteisen päätöksen, että on aivan asiallista kristityn pitää biologian evoluutioteoriaa parhaimpana tieteellisenä selityksenä nykyisen biodiversiteetin synnylle.

Esko Valtaoja oivaltaa, että Jeesus on olemassa. Hän on mukana perustamassa Suomeen paikallista Kumkvattista kirkkoa. Esko Valtaojaa aletaan nimittää vanhaksi patriarkaksi.

Suomessa viriää syvä innostus lukea venäläisen kirjailijan Daniil Harmsin viisauksia.

Kansainvälisestä pyyhepäivästä 25. toukokuuta tulee kansallinen vapaapäivä.

Vähemmistövaltuutetun virka lakkautetaan ja tilalle perustetaan yhdenvertaisuusvaltuutetun virka. Virkaan hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Länsirannan ja Gazan kaistan muslimitaustaiset palestiinalaiset tajuavat pitkän ajan jälkeen, että juutalaisilla on oikeus elää rauhassa Israelissa ilman pelkoa tapetuksi tulemisesta. "Täällä on tilaa kaikille" he alkavat ajatella. Palestiinan muslimit hylkäävät tietyt perinteiset profeetta Muhammadin tarjoamat välineet islamin levitykselle ja hyväksyvät myös musliminaisten avioitumisen ei-islamilaisten miesten kanssa. Israelin ja Palestiinan juutalaiset, muslimit, kristityt ja uskonnottomat liittävät kätensä yhteen ja alkavat laulamaan Kumbayaa. Seuraavaksi perustetaan Israelin, Länsirannan ja Gazan kaistan alueelle yksi yhtenäinen valtio, jonka ensimmäiseksi presidentiksi tulee seksuaaliselta suuntautumiseltaan lesbo ateistinainen, jonka hiukset ovat kirkuvan punaiset. Vähän ajan päästä Jordania ilmoittaa haluavansa liittyä uuteen Kumbaya-maahan.

Jussi Halla-ahosta tulee YK:n pääsihteeri.

2 kommenttia:

  1. Oletko nähnyt oikein enneunen vai mistä moinen hulapaloo kumpuaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ole kyllä nähnyt mitään enneunia. Päätin vain matkia tietämäni Jouko Pihon profetia"teemaa" ja kirjoittaa oman "jutun". Mielessä oli toki myös vanhastaan tunnettu tapaus Leo Meller. Aika mielikuvituksekas tämä tekstini toki on. Ylioptimistinen.

      Poista