keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Uusnatsien "Kohti vapautta" -kulkue

Itsenäisyyspäivämme 6.12. tuli ja meni tänä Herran vuonna 2018.

Kuulin, että uusnatsistisen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Suomen osasto olisi pitänyt "Kohti vapautta" -nimisen mielenosoituskulkueen tuolloin.

Mielestäni on hyvä, että pitävät omansa sen sijaan, että he kaikki tuppaantuisivat heitä itseään isänmaallisempien ihmisten joukkoon 612-kulkueeseen.

Mutta uusnatsien kulkueen nimi "Kohti vapautta" ei minua oikein sytytä. Toki nimi olisi hyvä ja kannatettava, mutta vain sellaisen mielenosoituskulkueen nimenä, jossa oikeasti kannatettaisiin vapautta esim. liberalismin tapaan.

"Kohti vapautta" uusnatsien kulkueen nimenä kuulostaa samalta kuin Saksan demokraattinen tasavalta Itä-Saksan virallisena nimenä, Neuvostoliitto Neuvostoliiton nimenä tai "rauhan uskonto" islamin nimityksenä. Vähän kuin Joseph Goebbels tai Sergei Lavrov päästäisivät ääniä suustaan.

Uusnatseja edeltäneet alkuperäiset wanhat kansallissosialistit perustivat Saksassa vuonna 1933 Adolf Hitlerin johdolla totalitaristisen ja hyvin rasistisen diktatuurin, joka kumosi ihmisten perusvapaudet ja yritti lopulta tuhota Euroopan juutalaiset ja romanit sukupuuttoon. Lisäksi maa kävi hyökkäyssotia, joissa se ei kunnioittanut sodankäynnin sääntöjä.

Saksan demokraattinen tasavalta taas kannatti marxismileninismiä, joka on kansallissosialismin tapaan verinen totalitarismia kannattava poliittinen ideologia. "Demokraattinen" luki maan nimessä juuri siitä syystä, että piti uskotella ihmisille maan olevan demokraattinen.

Neuvostoliitto taas oli aito ja alkuperäinen marxismileninismin synnyinmaa. Maan alkutaipaleilla, kun se oli vielä neuvosto-Venäjä, aluksi hallitseva kommunistinen puolue ei kannattanut diktatuuria. Maan poliittinen järjestelmä perustui työläisten ja sotilaiden neuvostoihin. Mutta kävi sitten kuitenkin niin, että kilpailevat poliittiset puolueet kiellettiin ja perustettiin totalitaristinen diktatuuri. Neuvostot lakkautettiin vapaina yksiköinä ja liitettiin osaksi valtio-puolue-apparaattia. Siksi maan nimi oli Neuvostoliitto, koska sillä ei ollut mitään tekemistä enää työläisten ja sotilaiden neuvostojen kanssa.

Islamia muslimit ja jotkut länsimaiset islamin myötäjuoksijat, kuten tämä, nimittävät rauhan uskonnoksi. Tämä on outoa, sillä islam perustettiin olemaan nimen omaan sotilaallis-poliittis-uskonnollinen liike, jonka tehtävä oli valloittaa miekalla maailma islamille. Ja niin sadan vuoden aikana muslimit valloittivatkin miekalla islamille käsittämättömän laajan alueen aina Pyreneiden niemimaalta Intiaan. Uskonnon doktriiniin kuuluu pakkokäännyttäminen. Islamissa nimitys "rauhan uskonto" viittaa siihen, että "rauha" vallitsee sitten, kun koko maailma on miekan avulla valloitettu islamille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti