perjantai 14. heinäkuuta 2017

Miksi Stalin oli parempi kuin Hitler

Kysymys kuuluu: Miksi Neuvostoliiton verinen diktaattori Josif Stalin oli parempi kuin natsi-Saksan verinen diktaattori Adolf Hitler?

No siksi, koska Stalin tappoi paljon marxistilenininistejä kun taas Hitler tappoi vain kovin vähän natseja.

2 kommenttia:

 1. Kieltämättä näin. Mutta toisaalta:

  Hitlerin ja Stalinin keskinäisen voimainkoitoksen lopputuloksena natsismi jyrättiin juuri siihen maanrakoon, minne se kuuluukin.

  Sen vierelle kuuluisi yhtä lailla marxismi-leninismi, mutta koska Stalinin toimesta tapettiin natseja lopputulokseen nähden suhteessa enemmän kuin marxisti-leninistejä, on mainittu tuhoisa oppi täysin hovikelpoinen esiintymään vaikkapa EU:n ulkoasiain ja turvallisuuspolitiikan merkittävän päättäjättären Federica Mogherinin avoimesti julistamana maailmankatsomuksena.

  Jos Federican EU-salkku jostain ihmeen syystä myönnettäisiinkin huomenna klo 08.00 Jussi Halla-aholle, voisi asiasta syntyä aavistuksen verran polemiikkia. Sen yhteydessä Halla-ahoa saatettaisin varsin suurella todennäköisyydellä rinnastaa Hitleriin ja hänen kannattajiinsa.

  Se olisi niin tekeville raskas lyömäase, ainakin heidän näkökulmastaan. Mutta vastaavanlainen toiminta Federicaa kohtaan, eli hänen rinnastamisensa Staliniin ja hänen kannattajiinsa olisikin vain kaikille itsestään selvän faktan julkilausuminen, joka olisi kohteelleen kenties jopa kehu.

  Henkilökohtaisesti olisin suonut toisen maailmansodan päättyneen siten, että hitleristit ja stalinistit olisivat tappaneet toisensa sukupuuttoon, jonka jälkeen liittoutuneet (joihin Neuvostoliitto ei olisi kuulunut) olisivat vapauttaneet Euroopan ja mieluimmin koko maailman kummastakin ihmisyyttä niin syvästi mitätöivästä opista.

  Koska näin ei käynyt, on meillä nyt käsissämme kolmannen ihmisyyttä syvästi mitätöivän opin eli islamin massiivisen vyöryn todistaminen. Sen vahvimpina vastavoimina näyttäytyvät tällä hetkellä marxismi-leninismin käytäntöön soveltamisesta vajaat puoli vuosisataa kärsineet itäisen Keski-Euroopan kansakunnat, jotka saivat siitä melkomoisen rokotuksen vastustamaan taudin uusiutumista.

  Taudin, jota tämän maailman federicat eivät sellaiseksi ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sääli ettei mainitsemasi kaltainen tulevaisuus ollut se, mikä toteutui.

   Poista