maanantai 11. huhtikuuta 2016

Ja niin sortajat joutuvat sorretuiksi

Media- ja hallintovalta ovat viime vuosina Suomessa olennaisesti olleet monikulturismin kannattajien käsissä. "Väärinajattelijoita" on demonisoitu ja dehumanisoitu rankaisematta ja "väärän" mielipiteen julkinen ilmaiseminen on voinut johtaa tuomioon oikeudessa tai joka tapauksessa se on ollut riski työ- tai opiskelupaikan säilymiselle.

Mielessäni on ollut sellainen ajatus, että jos joskus valta vaihtuu, niin joutuvatko entisen vallan edustajat sitten itse aikaisemmin käyttämiensä keinojen uhreiksi. Kostetaanko heille samoilla yhteiskunnallisilla keinoilla?

Haluan sananvapauden koskevan aina myös toisinajattelijoita. Joihin minä itse tällä hetkellä kuulun. Mutta tilanne voi muuttua.

Jos valta kuitenkin joskus vaihtuu, ja sananvapauslainsäädännön koko voima kohdistetaan nyt entisiin vallanpitäjiin, niin täytyy myöntää, että minä varmaankin ajattelisin sitten sellaisesta, että he saavat mitä ovat kerjänneet. Ja jatkaisin sitten toisinajattelijoiden oikeuksien puolustamista.

PS Voit halutessasi käydä lukemassa Sarastus-verkkolehdessä julkaistun Aleksi Tuomen mainion kirjoituksen Vapaahko sana, jossa puhutaan sananvapauskeskustelusta ja sananvapauden rajoittamisesta sekä toimittajien pelosta islamia kohtaan. Ja mainitaan myös joissakin ihmisissä herännyt kostonhalu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti