perjantai 19. helmikuuta 2016

Elohopea tekee homoseksuaaliksi

Lueskelin tuossa Napoleonin kompleksit -blogin muutaman vuoden takaista merkintää Elohopeamyrkytys!.

Siinä kerrotaan BBC:n meille välittämästä tiedeuutisesta, että tiedemiehet ja mahdollisesti -naisetkin olivat keksineet hyvän tutkimuksen aiheen: että mitä iibislinnuille tapahtuu, kun niille syötetään metyylielohopeaa. Tutkimuksen tulos oli sellainen, että koirasiibikset alkoivat käyttäytyä homoseksuaalisella tavalla.

Ja kyseinen blogikirjoittaja totesi, että tämä tulos voi saada "konservatiiveja" kiinnittämään enemmän huomiota ympäristönsuojeluun.

Mutta en ole huomannut, että elohopean homoseksuaalistavasta vaikutuksesta olisi ollut juttua kristillisissä lehdissä. Ehkä islamilaisista lehdistä löytyisi, mutta minä en lue niitä.

Niin, tuossa artikkelissa sanotaan, että elohopea vaikuttaa iibiksillä hormonien tuottamiseen. Siinä kerrotaan myös, että vetisessä hapettomassa haudassaan elelevät bakteerit muuttavat löytämänsä elohopean metyylielohopeaksi, joka on elohopean myrkyllisin, niin iibiksille kuin ihmisille vaarallinen muoto.

Ja tässä voi vielä mainita, että rokotteissa käytetty elohopea ei suinkaan ole tuota metyylielohopeaa. Niiden sisältämä elohopea on ollut sellaista lajia, että se ei varastoidu elimistöön, vaan menee nopsasti läpi, eli se ei periaatteessa voi aiheuttaa homoseksuaalisuutta edes iibislinnuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti