perjantai 5. helmikuuta 2016

Ei kannata olla liian sinisilmäinen turvapaikanhakijoiden suhteen, Suomen venäläiset varoittavat

Ylen nettiuutisissa julkaistui uutisartikkeli, jonka otsikko kuuluu: Suomen venäläiset varoittavat: Ei kannata olla liian sinisilmäinen turvapaikanhakijoiden suhteen.

Tekstistä näkyy hyvin, mikä on sen kirjoittajien mielipide. Ja kyllähän me tiedämme, että Yleisradio on veronmaksajien rahoilla pyörivä virallisen totuuden ja hyvien ihmisten, vai oliko se hyvien fariseusten, propagandatuutti.

Mutta tekstistä löytyy sentään totuuden jyvä, joka on suorat lainaukset joiltakin venäläisiltä maahanmuuttajilta. Lainaan ne tähän:

– Voiko olla mahdollista, että vain venäläiset ymmärtävät ongelman ytimen? Eikö kukaan muu huomaa, että kohta täällä on turvatonta?

– Ainoa vaihtoehto on laittaa rajat kiinni.

– EU:n johdon yhteistä mielipuolisuutta! Kuinka huonosti valtio voikaan suhtautua kansalaisiinsa ja olla välittämättä kansan mielipiteestä, kun pakottaa huolehtimaan tyhjäntoimittajista.

– Miksi muslimit eivät noudata sääntöjämme, kun he vierailevat tai asuvat kristityissä maissa?

– Suomeen tarvitaan enemmän poliiseja. Kaikkia rikollisia täytyy rangaista ja karkottaa heidät, jos he eivät ole maan kansalaisia. Rangaista tulee kuitenkin vain syyllisiä, ei kaikkia.

Suhteellisen täysipäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti