sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Vastajihadismi ja törkyilijät

Suojelupoliisin tutkija oli julkaissut elokuussa tutkimuksen suomalaisesta vastajihadismista. Sen tekstissä käytettiin vähän liian laveaa pensseliä, kun vastajihadismiin liitettiin useita suomalaisia tahoja. Näin ainakin Suojelupoliisin tiedottajan mukaan oli käynyt. Mutta on aika törkeää joka tapauksessa vetää yhtäläisyyksiä Breivikin aatemaailmasta edes Suomen Sisuun tai Jussi Halla-ahoon. Mutta jos tälle tielle lähdettäisiin, niin voitaisiin vetää yhtäläisyysmerkit myös sosiaalidemokraattien ja marxistileninistien ja Vihreitten ja natsien välille. Esim. tähän tapaan:

Marxistileninistithän olivat niitä, joiden mielestä hyvä tarkoitus pyhittää kaikki keinot. Ja tämän jesuiittamoraalin mukaan he toimivatkin: kiduttivat ja murhasivat väärään "luokkaan" kuuluvia ja toisinajattelijoita ja pistivät näitä myös kuolemanleireille. Stalinin kauden jälkeen toisinajattelijoita tapettiin vähemmän, mutta heitä saatettiin pistää mielisairaaloihin, joissa heitä pahoinpideltiin. Sananvapauden tila on ollut marxistileninismin mukaan hallituissa maissa erittäin heikko. Marxistileninistit ovat olleet sosialisteja ja niin ovat olleet sosiaalidemokraatitkin, joten samaa porukkaa ovat.

Natsit olivat niitä, jotka laittoivat toisinajattelijoita ja homoseksuaaleja keskitysleireille. Ja yrittivät mahdollisuuksien mukaan tappaa kaikki mielisairaat. Ja juutalaiset ja mustalaiset he yrittivät tappaa sukupuuttoon. Sananvapauden tila oli myös Natsi-Saksassa erittäin heikko. Natsit olivat kuitenkin myös suuria eläinten ystäviä. Natsi-Saksassa oli kaikkien aikojen parhain eläintensuojelulainsäädäntö. Natsit olivat eläintensuojelijoita ja heidän esimerkkiään seuraavat Vihreät ja kaiken maailman eläinaktivistit, joten eivätkö nämäkin ole vähän natseja, mitä?!

Sitä minä en itse asiassa ymmärrä, miksi muslimien pyhän sodan vastustamista demonisoidaan. Kaikki liberaalithan vastustavat mitä tahansa sotaa uskonnon levittämiseksi. Ja kaikki liberaalit vastustavat myös shariaa ja islamilaisten maitten laajoja islamilla perusteltuja ihmisoikeuksienloukkauksia.

Jos joku ei vielä tiennyt sitä, niin islamilaisten maiden järjestö Organisation of Islamic Cooperation on luonut Kairon julistuksen ihmisoikeuksista islamissa. Julistuksen mukaan ihmisoikeuskäsitysten tulee olla alisteisia islamilaiselle laille sharialle, joka on varsin ihmisoikeusvihamielinen. OIC:llä on viisikymmentäseitsemän jäsenvaltiota, joten tuskin on kaukaa haettua sanoa, että islam on uskontona ihmisoikeuksienvastainen.

Islamia vastustavia jotkut nimittävät islamfoobikoiksi. Se on yhtä järkevää kuin nimittää natsismin vastustajia natsismifoobikoiksi.

Ja alla olisi sitten tämän bloggauksen aiheeseen liittyvää luettavaa:

Uuden Suomen uutinen Suojelupoliisin Breivik-tutkimuksesta

Muusikko Petri Kaivanto: Pillumellakka, Halla-aho ja Seppo Ensimmäinen

Hannu Visti kirjoitti blogiinsa aiheenaan, että joillekin ihmisille vapaus on taakka

Electronic Frontier Finland (Effi): Lain tulee suojata sananvapautta paremmin

Tuon viimeisimmän kannanoton julkaisija Effi on yksi suosikkijärjestöistäni. Jos joku ei tiedä, mikä se on ja mitä se tekee, niin kerronpa, että se on sähköisiin oikeuksiin keskittyvä ihmisoikeusjärjestö, joka on osa kansainvälistä liikettä. Lainaan seuraavassa Effin kuvausta itsestään:

Electronic Frontier Finland ry on perustettu puolustamaan kansalaisten sähköisiä oikeuksia. Tällaisia ovat esim. oikeus sensuroimattomaan viestintään, kohtuullisiin käyttöehtoihin digitaalista sisältöä ostettaessa sekä vapaus kehittää ja julkaista avoimia tietokoneohjelmia. Yhdistys herättää keskustelua ja pyrkii vaikuttamaan muun muassa lainsäädäntöhankkeisiin sananvapaudesta ja tekijänoikeudesta Suomessa ja Euroopassa. Mielestämme yksityisyyttä ei saa rikkoa, spämmäys tulee kieltää ja ohjelmistoideapatenteista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Loppukaneetti: Kyllä sananvapaus on hieno asia! Se kuuluu länsimaitten parhaisiin perinteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti