keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Dexter-uni

Seuraan aktiivisesti Dexter-nimistä tv-sarjaa. Sen päähenkilönä on poliisin veriasiantuntija, joka "sivutöikseen" surmaa murhaajia.

Viime yönä näinkin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni Dexter-unta. Olin siinä Dexterin luona. Tämän perhe oli poissa kuitenkin. John Lithgown sarjassa esittämä pahis kuitenkin tunkeutuu nyt Dexterin asuntoon etuoven kautta. Huudan varoituksen Dexterille ja pian joudun itsekin tappelemaan murhanhimoisen äijän kanssa. En muista miten siinä sitten kävi loppujen lopuksi.

3 kommenttia:

 1. Sulla on sitten ajoittain hurjia unia, itselläni on toimintseikkilu-unia harvoin.

  VastaaPoista
 2. Suomen alamaailmaa kiersi 1970-, 1980- ja 1990-luvuilla hurja huhu, jonka mukaan tullihallituksen autonkuljettaja olisi ollut tuolloisen virkakunnan epävirallinen palkkatappaja. Alamaailmalla tarkoitan vankiloita, alkoholistiparantoloita ja hullujenhuoneita.
  Noiden laitosten asiakkaista ilmaantui välillä pahoja psykopaatteja, jotka onnistuivat vainoamaan joidenkin tuomareittein, poliisien tai ylilääkäreiden perheitä ilmeisen pahantahtoisin petollisin viettelyin. Esimerkiksi tuomarin tytär vieteltiin ja ajttiin huumeisiin ja itsemurhaan.
  Tällaisissa tapauksissa otettiin yhtettä tullihallituksen autonkuljettajaan, joka hoisi asian jolle ei lain mukaan mitään voitu.

  Itselläni ei ole mitään käsitystä tarun todenperäisyydestä, mutta tuollaisia 'petollisia viettelyitä' kostomielessä kyllä tapahtui ja varmaan tapahtuu vieläkin.

  VastaaPoista