tiistai 10. lokakuuta 2023

Pekka Haavisto on inhottava kalapuikkoviiksisetä

Suomen suurimmalla ja kauneimmalla poliittisaiheisella keskustelupalstalla Hommaforumilla on aikoinaan perustettu keskusteluketju otsikolla Listaa syitä miksi Vihreiden Pekka Haavistosta ei pitäisi tulla seuraava presidentti.

Itsehän olen nykyään melko varma Perussuomalaisten kannattaja, ja tässä poppoossa lienee melko paljon kalapuikkoviiksisten miesoletettujen äänestäjiä. Niin ainakin veikkaan. Ja lienee myös paljon Perussuomalaisia äänestäviä ihmisiä, jotka sattuvat olemaan kalapuikkoviiksisiä miesoletettuja.

Ja Pekka Haavistohan on inhottava kalapuikkoviiksisetä. Mies on syntynyt 23.3.1958, ja oli tavannut puolisonsa Antonio Floresin vuonna 1997 ollessaan matkalla Kolumbian pääkaupungissa Bogotássa. Flores on syntynyt 28.7.1978. Haavisto oli siis heidän tutustuessaan toisiinsa noin 39-vuotias ja Flores vain noin 19-vuotias. Jos tällainen ikäero olisi miehen ja naisen välillä, niin kyllä silloin miestä varmaan haukuttaisiin. Quod erat demonstrandun, eli: mikä oli todistettava.

Olen periaatteessa pitänyt Pekka Haavistosta sillä perusteella, että hän on vaikuttanut pitävän myös maahanmuuttokriittisiä ihmisiä oikeina ihmisinä sen sijaan, että olisi demonisoinut heitä. Ja kerran olin törmännyt häneen yksillä messuilla, joilla edustin yhdistystäni, jonkalaisista Adolf Hitler ei pitäisi. Haavisto tuli silloin käymään telineellä, jonka luona seisoin yhdistykseni toiminnanohjaajan kanssa.

Mutta, oi, katso: paratiisiin oli pujahtanut sellainen käärme, jossa Haavisto ollessaan ulkoministeri oli syyllistynyt laittomuuksiin vuonna 2019 liittyen Syyriassa al-Holin vankileirillä olleiden äärimmäisten kiihkouskovaisten noutamiseen Suomeen. Koska olen Perussuomalaisten kannattaja, niin ymmärrän, että joskus laittomuudet ovat välttämättömiä. En siis syytä Haavistoa lainrikkomisesta.

Syytän häntä sen sijaan siitä, että hän järjesti konsulinkyydin Hitlerin kaltaisille ihmispedoille. Ei kuka tahansa ole saanut konsulinkyytiä jouduttuaan ulkomailla pulaan. Nämä ihmispedot olivat ehdoin tahdoin matkustaneet islamilaisen valtion ja terroristijärjestön Isisin alueelle osallistuakseen rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Ja kun olivat joutuneet lopulta vaikeuksiin oman puolensa hävitessä sodan, olivat alkaneet kaivata takaisin Suomeen.

Ja Pekka Haavisto järjesti kyydin "kotimaahan" heille.

On tällä perusteella jo mielestäni varsin mahdollista, että Pekka Haavistoa ei kiinnostakaan Suomen alkuasukkaiden hyvinvointi, etu tai edes pärjääminen, jos vaakakupissa on jotain ylevänkuuloista globaalia, sellaistakin, joka on vakavasti vastoin Suomen alkuasukkaiden etua, turvallisuutta ja oikeuksia. Ja kun hänen taustayhteisönään on Vihreät, niin tämä tuo lisää painoa tälle asialle.

Haavisto on asettunut Vihreistä irrallisen kansanliikkeen ehdokkaaksi, koska hän ei halua leimautua Vihreiden ehdokkaaksi, mitä hän kuitenkin tosiasiallisesti on. Kansanliikkeesta huolimatta en taida äänestää häntä Suomen presidentiksi. Voin kuitenkin harkita kantaani, jos Haavisto pääsee presidenttikisassa toiselle kierrokselle, ja hänen vastaehdokkaanaan on Eva Biaudet tai muu sellainen.

Pekka Haavisto olisi presidenttinä kuitenkin hauska juttu sikäli, että voin kuvitella joidenkin islamilaisten tai nk. mustan Afrikan kristittyjen maiden uusien suurlähettiläiden virallisesti kiemurtelevan, ainakin syvällä sisimmässään, joutuessaan kättelemään homoseksuaalia presidenttiä. Tämä seikka ei siis kuitenkaan saa minua suoraan äänestämään Haavistoa, vaikka ajatus onkin hauska ja vaikka Haavisto tekisi historiaa olemalla Suomen ensimmäinen avoimesti homoseksuaalinen presidentti.

Pekka Haavisto ei minusta ole hirveä ihminen. Mutta hän on mielestäni kyllä ihminen, joka on hyvä tekemään ajattelemattomia ratkaisuja.

Jonain vuonna Suomi tulee joka tapauksessa saamaan ensimmäisen avoimesti homoseksuaalisen presidenttinsä, ellei täällä tapahdu islamilaista vallankumousta. Ei välttämättä ensi vuonna kuitenkaan.

Suomen seuraava presidentinvaali pidetään siis sunnuntaina 28. tammikuuta Jeesuksen vuonna 2024 ja mahdollinen toinen kierros 11. helmikuuta samana vuonna, mikäli kukaan ehdokkaista ei ole saanut ensimmäisellä kierroksella enemmistöä äänistä. Vaaleissa valitaan tasavallan presidentti kuusivuotiselle toimikaudelle 2024–2030.

...

PS. 4.11.2023: Minua kuitenkin huvitti ehdokas Haaviston lausuma, jonka mukaan hän ei ole vasemmistolainen. Lausuma herätti suurta vihastusta, ja sitä on laajalti pidetty huonona siirtona. No, saahan sitä vapaasti lähteä kalastelemaan ei-vasemmistolaisten ääniä.

2 kommenttia:

  1. Tässä al-Holin terroristi-ilmasillassakin olisi syytä enemmän kuin tarpeeksi estää Peppu Haaviston pääsy pressaksi, mutta sitä aiemmin tyyppi on osoittautunut patologiseksi valehtelijaksi, totaalisen epärehelliseksi yksilöksi.

    Sellaista ei kerta kaikkiaan ole varaa päästää kansakunnan kaapin päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta olisi hienoa, jos presidenttejä valittaisiin aina kaksin kappalein. Silloin vahinko ei olisi niin helposti kauhean suuri.

      Poista