tiistai 15. elokuuta 2023

Natsismissa on kyse absoluuttisesta pahasta

Natsismi on absoluuttisesti paha ideologia. Muun ohella edesmennyt natsi-Saksa (1933-1945) oli maailmanhistorian ehdotonta kärkeä eläintensuojelussa. Kuitenkin, koska natsismissa on kyse absoluuttisesta pahasta, niin silloin myöskin eläintensuojelu on väärin. Koska eläintensuojelu on ehdottomasti ja absoluuttisesti väärin, koska se on osa natsismia, on Suomen eduskuntapuolueiden sanouduttava siitä irti.

Vihreä liitto -niminen suomalainen poliittinen puolue oli rekisteröity yhdistykseksi vuonna 1987 ja puolueeksi se rekisteröitiin seuraavana vuonna. Koska se on kannattanut ympäristönsuojelun lisäksi eläintensuojelua, Vihreä liitto on perustamisestaan alkaen kipuillut em. asian kanssa. Joka vuosi puolueessa pähkäillään, että pitäisikö sen lakkauttaa itsensä. Toistaiseksi puolueessa elävä natsismi ei kuitenkaan ole haitannut sitä siihen määrään asti.

Samaa kipuilua ovat eläneet läpi punavihreinä itseään pitävät ihmiset.

3 kommenttia:

 1. Entiset kansallissosialistit ja silloiset kommunistithan ne Die Grünen -puolueen alunperin Länsi-Saksaan perustivat.
  Onpa esitetty väitteitä sen olleen Stasin operaatio Saksan talouden luhistamiseksi.

  Saattoivatpa ne kommunistitkin olla tehneet muutamia takinkäännöksiä:
  Hitlerin lausuma, että kommunistin saa koska tahansa kääntymään kansallissosialistiksi mutta sosialidemokraattia ei koskaan kävi toteen kahteen kertaan.

  Ensin natsien valtaannousun jälkeen suuri määrä kommunisteja liittyi KPD:n lakkauttamisen jälkeen NSDAP:hen huomattuaan sen hyvin samankaltaiseksi kuin kommunisminkin.
  Sodan jälkeen taas itäisellä miehitysvyöhykkeellä, josta oli tuleva DDR suhtauduttiin rivinatseihin kohtalaisen suopeasti, koska nähtiin heistä voivan tulla hyviä rivikommunisteja.
  Ja niinhän siellä kävi.

  Että se siitä kansallissosialismin äärioikeistolaisuudesta, joka onkin nimenomaan kommunistien propagandaväittämä.
  Ja uskomattoman hyvin on tullut markkinoiduksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunistit ja natsit ovat kaksosia, vaikka Stalinin puolue oli ollut sitä mieltä, että sosialidemokraatit ja "fasistit" ovat kaksosia.

   Poista
  2. Tuo viestisi oli mennyt roskapostisuodatukseen. Onneksi niistäkin tulee ilmoitus, ennen viestin poistumista.

   Poista