keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Perussuomalaisten kannattaisi erottaa jäsenyydestä rokotteisiin, kasvomaskeihin ja sosiaalisen etäisyyden noudattamiseen nuivasti suhtautuvat jäsenet

Minulle tuli mieleen sellainen ajatus, että Perussuomalaisten kannattaisi kansallisedistyksellisenä puolueena erottaa jäsenyydestään sellaiset ihmiset, jotka suhtautuvat nuivasti rokotteita, kasvomaskeja ja sosiaalisen etäisyyden noudattamista kohtaan.

Onhan puolueen puheenjohtajanakin nykyään tohtori Jussi Halla-aho, jonka luulisi jotain ymmärtävän tieteellisestä ajattelusta.

Ei pidä antaa haahuilijoiden sotkea hyvää puoluetta. Haahuilu on vastoin Suomen ja suomalaisten etuja.

Nimittäin ei kaikki "omilla aivoillaan ajattelu" ole tervettä ja hyödyllistä. Se pitää hoitaa siten, etteivät omat aivot putoa kadulle.

2 kommenttia:

 1. Onhan toki niin, että jos joukkueen neloskenttä muodostuu uutterista puurtajista, jotka kuitenkin jatkuvasti antavat vastustajalle nappisyöttöjä suoraan lapaan oman maalin edessä ja toheloivat kiekkoa itsekin omaan maaliin,
  olisi valmentajan kokonaisuuden kannalta parasta vähintäänkin laittaa nämä vilttiketjuun ja mieluiten yrittää löytää heidän tilalleen uusi neloskenttä.

  Peliä ei voiteta siten, että hurrataan omille maaleille vain siksi, että taas syntyi maali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla näin. Mun oli ihan pakko julkaista tämä nyt eikä vasta esim. kesällä, kun silloin ei olisi enää yhtä ajankohtainen.

   Poista