maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hallis Suomen Sisun suurkäräjillä

Loosimme johtaja kansanedustaja Jussi Halla-aho oli käynyt kansallismielisen kansalaisjärjestön Suomen Sisu ry:n suurkäräjillä 10.3.2013. Ne pidettiin Kirjan talolla Helsingin Kruunuhaassa.

Kirjan talon edusta oli eristetty mellakka-aidoilla. Järjestystä oli valvomassa kuusi autopartiollista poliiseja, ja se oli hyvä, koska aidan takana velloi viidenkymmenen mustiin pukeutuneen ruskeapaidan joukko, josta porukasta osa oli peittänyt kasvonsa. Kun Jussi Halla-aho kulki ohi, ja jesuiittamaisen työväenliikkeen tyypit tunnistivat hänet, niin he alkoivat käyttää natsi- ja kommunistihenkistä kieltä. He haukkuivat Hallista mm. seuraavin sanankääntein: "ihmissaasta, ihmissaasta", "natsit vittuun" ja "kuole Halla-aho". Hallis sai kuulla myös olevansa "natsihomo". Ääri-ihmiset olivat näinollen myöskin homofoobikkoja. He eivät olleet myöskään tehneet poliisille lain vaatimaa ilmoitusta älyttömästä "mielenosoituksestaan".

Ruskeapaidat vihaavat Jussi-Halla-ahoa, koska tämä kannattaa demokratiaa ja oikeusvaltiota ja ajaa Suomen kansalaisten etua, vastustaa poliittista väkivaltaa ja on muutenkin maltillinen rauhaa rakastava ihminen ja poliitikko.

Jussi Halla-aho kirjoitti suurkäräjäkäynnistään blogimerkinnän. Sen voi päästä lukemaan tämän(kin) linkin kautta:

Suomen Sisun suurkäräjät 10.3.2013

Varoituksen sana kuitenkin. Linkin avaaminen voi väärällä aallonpituudella olevalle aiheuttaa sen, että hänen omat suolensa syöksyvät kurkun kautta aivoihin ja kuristavat ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti