sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Näin Ziva David -unta

Perjantain ja lauantain välisenä yönä näin unta jossa esiintyi Ziva David. Tämä on naispuolinen israelilaissyntyinen agentti NCIS-tv-sarjassa (NCIS = Naval Criminal Investigative Service = (Yhdysvaltain) laivaston poliisit).

Zivan lisäksi unessani oli joku nuorehko mies. Olin luovuttanut heille käyttöön pistoolit, Zivalle Glockin ja nuorehkolle miehelle Berettan. Nuorehko mies valitti sitä vääryyttä, että miksi juuri hänelle annettiin Beretta, kun hän olisi halunnut Glockin. Selitin hänelle sitten asian sanomalla, että koska Ziva David on kouliintuneempi aseenkäyttäjä, niin siksi annoin tälle Glockin, jossa käytetään suurienergisiä patruunoita.

Näin myös toista unta, jossa olin ilmeisesti Yhdysvalloissa, ja eräs poliisipäällikkö kiinnitti minut piiriinsä poliisiksi. Sanoin tälle, että eikö minun tulisi saada käyttööni joku manuaali, josta voisin opetella poliisin tarvitsemia tietoja. Poliisipäälliköllä kuten muillakin piirinsä poliiseilla oli henkilökohtaisena aseenaan jokin revolveri. Minä sanoin hänelle, että kyllä minullekin sopii revolveri henkilökohtaiseksi aseeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti