keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ruotsi: pahantahtoinen ilkeä valkoinen poliisi ampui kultakaupan ryöstäjää päähän

Tämä on jo vähän vanhempi uutinen, mutta jos se ei jotakuta ole vielä tavoittanut, niin lue vaikka tästä:

Yli viikko sitten Ruotsissa muutama mukava nuori mies kävi takavarikoimassa varallisuutta kultakaupassa Södertäljessä leikkimällä aseellista ryöstöä. He tarvitsivat rahaa, koska heidän nauttimansa diskoraha oli vähäisempi kuin vaurailla ihmisillä.

Yksi nuorukaisista tähtäili leikkimielisesti melkein aidon näköisellä kopioversiolla AK-47:stä eli tuttavallisemmin sanottuna Kalashnikov-rynnäkkökivääristä paikalle saapuneita poliiseja. Isoveli valvoo, mutta poliisit eivät koulutetuilla haukansilmilläänkään suostuneet ottamaan aivoihinsa tietoa vastaan, että kyseessä oli vaaraton ase vaan ampuivat nuorukaista päähän. Poliisit pakottivat uhkaamalla päähänammutun omat kaverit peruuttamaan tämän päälle kun nämä lähtivät Audilla pakoon epäoikeudenmukaisuutta.

Tuttavat ja kaverit surunvalittelivat netissä ja kertoivat kuinka nöyrä, mukava ja ystävällinen nuori mies päähänammuttu nuorukainen oikeasti oli. Kukaan ei tietenkään usko, että hän olisi oikeasti ruvennut tuollaiseen. Joko ryöstöön ryhtyminen oli silkka vahinko taikka sitten ruotsalaisen yhteiskunnan ja poliisien rasismi pakottivat siihen.

Päähän ammuttu mukava nuorukainen kuoli myöhemmin vammoihinsa sairaalassa, ja hänen verensä lankesi rasististen poliisien sekä heidät luoneen yhteiskunnan ylle.

Mikäli ruotsalainen yhteiskunta olisi ollut tässäkin tapauksessa avoin ja yhteisöllinen, niin tuokin raukkaparka ajelisi tänä päivänä turbo-Porschellaan kohti loistavaa tulevaisuutta. Hän olisi tarvinnut vain hieman harkinnanvaraista sekä lupauksen koulutuksesta ja enemmän kotoutusta. Vi gillar olika!

Mutta pimeyden uhkaa on ilmassa nykymaailmassa enemmänkin. Esimerkkejä siitä saat klikkaamalla seuraavaa pahalle keskustelupalstalle osoittavaa linkkiä:

pimeyden uhkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti