tiistai 18. heinäkuuta 2023

Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hallitus ja Sanna Marin natseja?

Viime viikolla 12.7. Jeesuksen vuonna 2023 oli eräs nuiva eli isänmaallinen henkilö eli netsi kertonut hyvämaineisella poliittisella keskustelupalstalla Hommaforumilla, että joidenkin Putinille vahingollisten ihmisten Suomen syöjänä ja Putinia ja tämän Tehdään Venäjä suureksi -ideologiaa rakastavana ihmisenä pitämä Johan Bäckman pitäisi samana päivänä luennon Youtubessa.

Luennon aiheena oli ilmeisesti mm.: "EU:n toimintakyvyttömin natsihallitus kaatuu".

Tiedon tapahtumasta meille jakanut henkilö oli sitä mieltä, että Bäckman myöskin on pitänyt tämän vuoden keväällä pääministerin viran jättänyttä Sanna Marinia natsina.

No kyllä sen täytyy olla totta, jos Johan Bäckman noin sanoo!

PS. Tämä tilanne, että aina välillä julkaisen tässä blogissani useamman kuin yhden blogimerkinnän viikossa, tulee jatkumaan useita kuukausia tästä eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Tässä odotamme nyt mielenkiinnolla perussuomalaisen Mari Sisäministerin ryhtyvän samanlaiseen pohjoismaiseen maahanmuuttopolitiikkaan, jota Tanskassa harjoittaa Mette Fredriksenin sosialidemokraattinen hallitus.

    Ruotsissakin sosialidemokraatit ovat peräänkuuluttaneet tiukempaa otetta mamupolitiikkaan keskustaoikeistolaiselta hallitukselta, jonka lojaalina oppositiona toimii Sverigedemokraterna n. Tidö-hallitussopimuksen mukaisesti.

    Miten mahtaa mennä silloin itseään valtavalemedian toimittajiksi kutsuvien suu?
    Ovatko Perussuomalaiset edelleen natseja, ja jos ovat, ovatko sitten tanskalaiset ja ruotsalaisetkin demarit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai olivatko suomalaiset sosialidemokraatit vielä 30 vuotta sitten olleet natseja?

      Poista