keskiviikko 4. syyskuuta 2019

En uskonut koskaan ryhtyväni kirjoittamaan runoja

Vielä vuosi sitten minulle oli ollut jo pitkään selviö, että ainakaan runoja en tule koskaan kirjoittamaan.

Kuluvan vuoden 2019 maaliskuussa yhdistyksessäni aloitti kuitenkin runojenkirjoitusryhmä, johon päätin huvikseni osallistua ainakin aluksi. Runoryhmän vetäjä oli hirvittävän pätevä, ja pian huomasinkin jo alkujärkytyksen jälkeen, että oikeastaan tämä voi ollakin enemmän tai vähemmän "minun juttuni", vastoin kaikkea järkeä.

Rupesin myös julkaisemaan runojani tässä blogissani aihetunnisteen runous alla.

Pikku hiljaa oppi alkoi mennä perillekin. Tai niin ainakin epäilen.

Osa osallistujista päätti kuitenkin aikaa myöten jättäytyä ryhmästä pois. Jäljelle jäi ryhmän vetäjän lisäksi ainoastaan kaksi henkilöä, joista toinen oli minä.

Ja valitettavasti kesällä saimme tietää, että ryhmän vetäjä muuttaa erästä hyvin tärkeää asiaa hoitaakseen pohjoisemmaksi ainakin joksikin ajaksi. Emme tiedä, kuinka monesta vuodesta olisi kyse.

No sitten me tietenkin kehitimme tavan, jolla voimme jatkaa runoryhmäämme muuton jälkeen. Koska osallistujia on nykyisin vain kaksi, on paitsi mahdollista niin myös helppoa hoitaa ryhmä etäkonferenssina. Ainoastaan monisteiden jakamisesta tulee monimutkaisempaa.

Tällä hetkellä ryhmämme on tauolla. Se jatkuu 12. päivänä kuluvaa syyskuuta.

Ja lievästi yli viikko takaperin aktivoitui pelkästään kirjoittamiini runoihin keskittyvä blogini Osa runoistani. 25. päivänä syyskuuta siellä alkaa julkaistua myös kertomuksiani unistani.

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että ylitit rajasi ja aloit kirjoittamaan runoja.

    VastaaPoista