keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Antisemitististä salaliittoteoriaa kannattaa Yhdysvaltain tappaman Iranin Suleimanin tytär

Yhdysvallat oli tappanut lennokki-iskussa Irakissa Iranin arvossa toiseksi korkeimman päättäjän, Iranin vallankumouskaartin Quds-joukkojen komentajan Qassem Suleimanin. (Ja lisäksi oheisvahinkona joukon irakilaisia.)

Iran on vannonut kostoa teosta.

Yhdysvalloilla oli omat syynsä tekoon, ja siitä voidaan puhua tietenkin, että onko Iranin islamilaisella tasavallalla ikävine touhuineen ylipäätään olemassaolonoikeutta. Paitsi että Iranin islamilainen tasavalta on islamilainen tasavalta eli melko lailla syvältä, niin se on myös ympäri maailmaa tukenut fasistisia ryhmittymiä.

Mutta sitä, että Yhdysvallat menee tappamaan toisen maan toiseksi korkea-arvoisimman päättäjän, niin tavallinen ihminen pitäisi tällaista kuitenkin sodanjulistuksena.

Tapetun Suleimanin tytär Zeinab Suleimani olisi voinut yrittää kääntää maailman myötätunnon puolelleen, mutta ei. Kaiken muun ohella hän meni lausumaan tällaista:
Sinä hullu Trump, olet idiotismin symboli ja pelkkä lelu kansainvälisten sionistien käsissä.
Ja näin maailma saa hänen puheestaan sellaisen vaikutelman, että Qassem Suleimanin tytär kannattaa antisemitististä salaliittoteoriaa.

Miten meni niin kuin oikeasti?

2 kommenttia:

  1. Toistaiseksi ei sotaa onneksi syttynyt. Tuleekohan alueelle elinaikanani rauhaa, vai onko siellä ainainen sota, kapina, levottomuuksia tai mitä ikinä onkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennustan lisää ongelmia tai ainakin niiden jatkumista.

      Poista