keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Kansallismielisyys: puolueiden takki kääntyi ympäri niin että suhisi

Ensin vastuulliset puolueet esittivät, että nationalismi eli kansallismielisyys on ihmisyyden vastainen ideologia. Seuraavaksi nämä samat puolueet olivat kansalliseen turvallisuuteen vedoten valmiit liittämään Suomen puolustusliitto Naton jäseneksi. Takki kääntyi ympäri niin että suhisi.

Jos pitäisi puolustaa Suomea aseellisesti, niin kaikki eivät olekaan käpykaartissa, koska "oma kansa ensin" ei sitten olekaan vahingollista ajattelua.

PS. Itse kannatan 4.4. Jeesuksen vuonna 2023 varmistunutta ja valmistunutta puolustusliitto Naton jäsenyyttä, ja olen ollut tällä kannalla jo kauan ennen kuin siitä oli tullut muotia. Siteeraan Spede Pasasta: "Se on niin kiva." Tässä todisteita sen puolesta, että kantani on ollut tuo jo melko pitkän ajan (linkkien takaa löytyvät blogimerkinnät ovat aikajärjestyksessä eli uusimmasta vanhimpaan):

https://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.com/search?q=nato&max-results=100&by-date=true

https://elamanjulopiina.blogspot.com/search?q=putin&max-results=100&by-date=true

2 kommenttia:

 1. Tämmöiset tunnetut vasemmistonimet kuin Paavo Lipponen ja Liisa Jaakonsaari alkoivat kannattaa EU-jäsenyyden myötä myös NATOon liittymistä.
  Olin aluksi vallan äimän käkenä, mitä oli voinut tapahtua.
  Selvisihän sekin pian:

  he halusivat liittyä NATOon saadakseen lakkauttaa yleisen asevelvollisuuden, tuon "ulkoilmamuseon", ja tuoda Suomen nykyaikaan pienellä paraatipalkka-armeijalla.
  Motiivit olivat siis perin internationalistisia:

  liitytään NATOon muiden puolustettavaksi, ollaan itse vapaamatkustajia ja jatketaan USAn solvaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten on käynyt ilmi, että me emme voikaan tehdä niin aivan heti.

   Poista