keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Miten on mahdollista, että sukupuolen korjaus estää lapsen saamisen ilman sijaissynnyttäjää tai adoptiota?

Siteeraan klassista pätkää autenttisista Lääkäreiden saneluista: "Kotitilalla tehty sukupuolen vaihdos, joten työt vähenemässä."

Näin oli tv-ohjelmatiedoissa jokunen vuosi sitten kuulunut erään ohjelman sisällön kuvaus:

Meidän vauvamme - moderni ihme. Jake ja Hannah Graf ovat avioituneet kaksi vuotta sitten ja ovat aina halunneet lapsen. Koska kumpikin on korjannut sukupuolensa, he tarvitsevat ulkopuolisen apua eli sijaissynnyttäjän. Ohjelmassa seurataan, miten prosessi etenee. Miten käy, kun koronapandemia iskee ja synnytyksen on määrä tapahtua meren takana Pohjois-Irlannissa? Brittiläinen dokumentti (2020).

Miten on mahdollista, että sukupuolen korjaaminen estää lapsen saamisen ilman sijaissynnyttäjää tai adoptiota?

Onko maailmassa virhe?

Onko Jumalaa olemassa?

PS. Minusta on oikeasti maailmassa olemassa sellaisia ihmisiä, joiden henkinen kokemus omasta sukupuolestaan eroaa heidän ulkoisista sukupuolisisista tuntomerkeistään. Elämä on outoa, ja sen kanssa täytyy elää. Oikeastaan ymmärrän näiden ihmisten halun käydä (rankassa) leikkauksessa muokkauttamassa asiaa.

2 kommenttia:

  1. Viime vuosituhannen lopulla sukupuolenvaihdokseen tai heidän tapauksessaan -korjaukseen pyrki ihmisiä, jotka olivat kokeneet jo leikki-ikäisinä olevansa vankeina väärän sukupuolen kehossa ja kärsineet sitä koko ikänsä suuresti.
    Heille sukupuolenkorjausprosessi olikin valtava helpotus.

    Tämän vuosituhannen puolella prosessiin on alkanut hakea enenevissä määrin nuoria, joilla on pitkä ja monenkirjava historia lasten- ja nuortenpsykiatriassa ja/tai neurologiassa, mutta ei ensimmäistäkään mainintaa kokemuksesta väärästä sukupuolesta lapsina.
    Se on tullut vasta myöhäisteini-iällä muiden oireilujen joukkoon.

    Kaikille pitäisi olla selvää, ettei näitä jälkimmäiseen kategorian edustajia pidä päästää sukupuolenvaihdokseen, koska heille se on vain sitä.
    He kuuluvat aikuispsykiatrian piiriin.

    Vaan hepä ovatkin juuri niitä, joita valtamedia nostaa esiin sukupuolenkorjaajien malliesimerkkeinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Eräskin biologisesti naiseksi syntynyt konservatiivi oli jo aloittanut sukupuolenvaihdos/korjaushoidot, mutta sitten tajusi virheensä ja elää nykyään homoseksuaalisena naisena eli lesbona.

      Poista